Wednesday, February 8, 2023
Home Tags Prezantues

Tag: prezantues

Racizëm në programin e njohur italian ‘Striscia la Notizia’: Dy prezantuesit...

Të hënën në mbrëmje, 12 prill, në programin satirik italian “Striscia la Notizia”, drejtuesit Gerry Scotti dhe Michelle Hunziker prezantuan një segment në selinë...

Pas largimit të Eneda Tarifës nga ‘Portokallia’, zbulohet kush do e...

"Portokalli" rifillon sezonin e ri së shpejti dhe vetëm pak kohë më parë, Eneda Tarifa tha se nuk do të ishte pjesë e sezonit të ardhshëm televiziv...
SiteLock