Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Presheve

Tag: presheve

Përmbytjet në Komunën e Preshevës, Bashkia e Tiranës akordon 50 mijë...

Sikurse premtoi pak ditë më parë Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, Këshilli Bashkiak i Tiranës ka konkretizuar ndihmën për Komunën e Preshevës...

Presheva në kërkim të së drejtës së saj historike

Nga Valon Jashari Edhe këtë vit që po përmbyllet për shqiptarët e Kosovës Lindore gjegjësisht të Preshevës, Bujanocit dhe të Medvegjës ishte vit i vazhdimsisë...

Përfaqësimi i shqiptarëve në Serbi, Cakaj: Mbështetja financiare dhe institucionale për...

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, reagoi lidhur me ngritjen e fondit ndërshtetëror për mbështetjen financiare të Luginës, i...

Festa e plisit të bardhë edhe në Preshevë

Nga Sevdail Hyseni Java e fundit e tetorit, në Preshevë, u karakterizua me një seancë solemne të Konferencës shkencore: “Trashëgimia kulturore dhe turizmi”, në të cilën u nënshkrua...
SiteLock