Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Prenga

Tag: prenga

Fshiu gjurmët e gjakut të Prengës në kompleksin ‘Golden’/ Apeli i...

Pengmarrja dhe vrasja e Jan Prengës, Apeli rrëzon kërkesën e Olsi Turjas. Apeli i GJKKO rrëzoi kërkesën e Turjas për mos zgjatjen e hetimeve. Turja...
SiteLock