Saturday, January 28, 2023
Home Tags Premtimet

Tag: premtimet

Premtimi për 8 vjet u katandis në 1 vit e gjysëm…

Nga Lutfi Dervishi Qershor 2020: Rama jep lajmin për biznesin e vogël: Pas tatim-fitimit hiqet edhe TVSH. Pa taksa deri në vitin 2029 22 shtator 2020 “Çdo biznes...

Po premtimet zakonisht nuk mbahen!

Nga Ben Andoni Duket se kryeministri Rama sa më shumë kalojnë ditët aq më shumë po kthjellohet de facto për situatën dhe të ardhmen e saj. Gjuha...
SiteLock