Monday, February 6, 2023
Home Tags Prejardhje

Tag: prejardhje

Pse Liri Berisha e ka ndryshuar emrin serb të nënës, ndryshe...

Liri Berisha është kujdesur gjithmonë, që të mos e ekspozojë origjinën e saj dhe e ka mbajtur sa më enigmatike atë. Kjo, për shkak të...

“Mbreti i barbarëve të këtij vendi, Epidamni, ndërtoi pranë detit një...

I biri i së bijës së tij, Dyrrahu, të cilin e konsiderojnë se rrjedh nga Poseidoni, ndërtoi pranë detit një dhe i dha emrin...

Kreu i OBSH-së: Do të shkojmë në Kinë për të konfirmuar...

Organizata Botërore e Shëndetit, dëshiron t’i bëjë një vizitë shtetit të Kinës dhe atë sa më shpejtë të jetë e mundur, me qëllim që...
SiteLock