Thursday, February 9, 2023
Home Tags Prefektura fier

Tag: prefektura fier

Punëtorët e Uzinës së naftës në Ballsh protestë para prefekturës/ Kërkojnë...

Punëtorët e Uzinës së Naftës në Ballsh kanë protestuar sërish para prefekturës së Fierit për pagat e prapambetura dhe sigurimet shoqërore. Ata pretendojnë se kanë...
SiteLock