Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Precedenti

Tag: precedenti

OBRM-PDUKM: Ndryshimi i modelit zgjedhor pak para zgjedhjeve është një precedent

Zoran Zaev është i frikësuar nga humbja e ardhshme zgjedhore sepse ai e di se do të nënkuptojë fundin të amnistisë së krimit dhe...
SiteLock