Wednesday, December 7, 2022
Home Tags Porti i durresit

Tag: porti i durresit

Fotot e rralla nga Lufta I Botërore: Kur kryqëzorët dhe luftanijet...

Publikohen disa foto të rralla që i përkasin periudhës së Luftës së Parë Botërore, (në vitet 1914 – 1917), të cilat na paraqesin disa...

VIDEO/Komisioni për Ekonominë dhe Financat vizitë në Portin e Durrësit, ja...

Ditën e sotme u zhvillua në Portin e Durrësit takimi me Komisionin për Ekonominë dhe Financat dhe deputetë të Qarkut të Durrësit, ku u...

Masat e shtuara mbi protokollet e sigurisë në Portin e Durrësit...

Javët e fundit kanë qenë shumë dinamike për sa i përket përhapjes së COVID-19. Me hapjen e vendit pas tre muajve izolim, u rritën...
SiteLock