Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Pollog

Tag: pollog

Në Pollog mbi 500 persona janë në vetizolim

Më shumë 500 persona në Tetovë dhe Gostivar ndodhen në vetëizolim, të cilat kanë udhëtuar jashtë shtetit ose për shkak të kontaktit të mundshëm...
SiteLock