Thursday, December 8, 2022
Home Tags Politika e jashtme

Tag: politika e jashtme

Diplomacia parlamentare në ndihmë të politikës së jashtme së Kosovës

Diplomacia parlamentare, njihet si një instrument i rëndësishëm i politikës së jashtme të një vendi dhe formë alternative, plotësuese e diplomacisë. Me pjesëmarrjen aktive të...

Thaçi vazhdon takimet, qeveria kërkon koordinim

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka vazhduar takimet e tij me përfaqësuesit e Serbisë, të ndërmjetësuar nga diplomatë amerikanë, pavarësisht thirrjeve të kryeministrit, Albin Kurti për...

Brexiti dhe pasojat në politikën e jashtme e të sigurisë

Tani, anëtarja e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, Britania e Madhe po ndjek rrugën e saj. Çfarë do të thotë kjo për...
SiteLock