Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Pllakat tektonike

Tag: pllakat tektonike

Ja zonat që kanë goditje të përditshme dhe lëvizje të pllakave...

Kur kanë kaluar 6 ditë nga tërmeti tragjik që mori dhjetëra jetë njerëzish, një pjesë e familjeve janë kthyer në banesat e tyre, ndërsa një...
SiteLock