Saturday, December 3, 2022
Home Tags Plazhi pa uje

Tag: plazhi pa uje

Durrësi në krizën e thellë për ujin e pijshëm. Plazhi paguan...

Nga Xhevo Gradica / Është rikthyer në Durrës etja për ujin e pishëm. Zona e Plazhit si dhe qyteti e ka ndier shumë mungesën e...
SiteLock