Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Plaurent ndreca

Tag: plaurent ndreca

Shut the F**k Up!

Nga Plarent Ndreca Gjithmonë, pa asnjë përjashtim, nuk kam rreshtur së besuari që ne, si shoqëri e komb, pavarësisht stuhive dhe rrufeve antikombëtare, kemi qenë...
SiteLock