Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Planifikim

Tag: planifikim

“Ngritja e infrastrukturës së gazit, emergjente” – ERE: Është ekonomike dhe...

Enti Rregullator i Energjisë e konsideron si tepër emergjente ngritjen e infrastrukturës së gazit në vendin tonë. Në raportin vjetor, te depozituar në Kuvend,...
SiteLock