Thursday, December 8, 2022
Home Tags Pjeter arbnori

Tag: pjeter arbnori

Përkujtohet shkrimtari, përkthyesi dhe politikani Pjetër Arbnori

Muzeu Kombetar “Shtëpia me Gjethe” përkujtoi sot shkrimtarin, përkthyesin dhe politikanin Pjetër Arbnori. Pjetër Arbnori, i quajtur gjithashtu “Mandela i Ballkanit”, për shkak të kohës...

Letra e Arbnorit nga burgu për Ramiz Alinë në 1986-ën: Ja...

Memorie.al publikon disa pjesë të panjohura nga dosja hetimore dhe gjyqësore e ridënimit të Pjetër Arbnorit gjatë periudhës që ai vuante dënimin në Burgun e...
SiteLock