Monday, December 5, 2022
Home Tags Pjelle keqe

Tag: pjelle keqe

Ta dish mirë o koronavirus, o pjellë e keqe, ne do...

Nga Kristo Kauri Ta dish mire o koronavirus, o pjelle e keqe, ne do te fitojme! Kemi disa dite te vetizoluar dhe bejme mire, se...
SiteLock