Sunday, December 4, 2022
Home Tags Pjastrim

Tag: pjastrim

Lyerja dhe pjastrimi i vazhdueshëm i flokëve, mund të rrisë mundësinë...

Studimet e fundit kanë treguar se lyerja e vazhdueshme e flokëve rrit rriskun e kancerit të gjirit. Prej kohësh është punuar për të vërtetuar këtë...
SiteLock