Sunday, November 27, 2022
Home Tags Pirro Marconi

Tag: Pirro Marconi

Pirro Marconi, drejtor i misionit arkeologjik italian në Shqipëri në vitet...

Nga Gëzim Llojdia 1. Ardhja dhe qëllimi i një misioni arkeologjik italian në viset shqiptare dëshmohet nga të dhënat e AQSH, raporte, fotografi të ruajtur...

Pirro Marconi drejtor i misionit arkeologjik italian në Shqipëri në vitin...

Nga Gëzim Llojdia 1.Ardhja dhe qëllimi i një misioni arkeologjik italian në viset shqiptare dëshmohet nga të dhënat e AQSH,raporte,fotografi të ruajtur nëpër arkiva,fonde personale,shkrime...
SiteLock