Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Piri

Tag: Piri

Piri, Epiri, Gjergj Kastrioti prijësi i Albanias dhe Epirit

Nga Saimir Lolja Piri ishte një qytezë malore që nga lashtësia e tej largët e deri kur hordhitë osmane të Errësirës u derdhën mbi...
SiteLock