Sunday, December 4, 2022
Home Tags Personat me aftesi ndryshe

Tag: personat me aftesi ndryshe

Personat me aftësi ndryshe janë pjesë e shoqërisë

Adivije Hoxha* Personat me aftësi ndryshe janë ajo pjesë e shoqërisë që të kujtojnë  përgjegjësitë institucionale, ligjore dhe humane; që të kujtojnë kulturën dhe dinjitetin...
SiteLock