Friday, December 9, 2022
Home Tags Perralla

Tag: perralla

Pse duhet t’u tregojmë fëmijëve përralla?

Duke qenë se përrallat tregohen në moshë të hershme, pa më të voglin dyshim, ndikimi i tyre është shumë i madh dhe roli i...

Katër përralla që kanë një kuptim më të thellë se sa...

Ne mund ta lëmë pas fëmijërinë me kalimin e kohës, por e kemi gjithmonë në zemër këtë periudhë. Prandaj ndoshta shumë prej nesh i pëlqejnë përrallat....
SiteLock