Sunday, December 4, 2022
Home Tags Perqafimi

Tag: perqafimi

Studimi/ Ja çfarë harrojnë të bëjnë meshkujt pas seksit

Një sondazh nga Sex Information and Education Council of Canada dhe prezervativët Trojan ka zbuluar që nëse përqafoheni pas seksit, partnerja do të ketë...

Përqafimi lufton ankthin

Që përqafimet na bëjnë mirë, dihej me kohë, por tani shkenca vjen edhe me kon firmimin zyrtar. Efekti “terapeutik” i një përqafimi është me...
SiteLock