Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Permbajtja

Tag: permbajtja

Forma dhe përmbajtja në veprën artistike

Nga Mr Bislim Aliu Sa herë që debatohet për formën dhe përmbajtjen, por edhe mardhëniet e tyre, në raportet estetike, që duhet të kenë në...
SiteLock