Sunday, November 27, 2022
Home Tags Perballim

Tag: perballim

Një vit pandemi: Cilat vende ia dolën me sukses dhe cilat...

The Conversation Më 11 Mars 2020, Organizata Botërore e Shëndetësisë  shpalli COVID-19  pandemi: 114 vende u prekën, u konfirmuan 121,500 raste  dhe më shumë se...

Qasja e grekëve të lashtë ndaj rrezikut, dhe mësimet që mund...

Nga Joshua P.Nudell Shumë nga ne përballen çdo ditë me rreziqe të mëdha dhe të vogla. Por Covid-19, na ka bërë më të vetëdijshëm se si të mendojmë për ndërmarrjen e rreziqeve. Që nga fillimi i pandemisë, njerëzit janë...

Pse sëmuremi më lehtë kur jemi të stresuar?

Stresi afatgjatë ka një ndikim mjaft negativ në shëndetin mendor por edhe fizik. Kur njeriu përballet me stresin, trupi aktivizon mekanizmin e njohur si ‘lufto...

Ja si presidentët amerikanë janë përballur me sëmundjet, kur kanë qenë...

Katër presidentë amerikanë kanë vdekur nga shkaqe natyrale ndërsa ishin në detyrë, dhe për disa prej tyre shkaku i vdekjes mbetet ende sot i...
SiteLock