Monday, November 28, 2022
Home Tags Perandoria osamne

Tag: perandoria osamne

Fuqia e fjalës së Fishtës në Kongresin e Manastirit dhe reagimi...

Kongresi Manastirit nuk është i rëndësishëm vetëm për alfabetin dhe gjuhën. Kongresi është momenti kur kombi shqiptar po bashkohej dhe po e merrte formën...
SiteLock