Wednesday, December 7, 2022
Home Tags Pensionet

Tag: pensionet

Në tre vitet në vijim skema e pensioneve do të zgjerohet...

Përgjatë tre viteve në vijim 2022-2025, skema publike e pensioneve do të zgjerohet edhe me rreth 48 mijë pensionistë, për pagesën e të cilëve...

Shehi: Nga buxheti i 2022 nuk shoh asnjë përmirësim, qeveria duhet...

Deputeti opozitar Dashamir Shehi ka folur për buxhetin e vitit 2020 që u prezantua dje nga qeveria. Në një intervistë televizive, ai u shpreh...

Grevat kundër reformës së pensioneve në Francë po bëhen më radikale

Presidenti francez Emmanuel Macron me sa duket po kërkonte një mundësi të vogël për të shlodhur mendjen. Mbi të gjitha, lufta për projektin e...

Stimulohen pensionet private – Shqiptarët do të kenë më shumë stimuj...

Shqipëria do të rrisë lehtësitë fiskale për kontributet në fondet private të pensioneve. Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka hedhur për konsultim publik ndryshimet...
SiteLock