Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Pengese

Tag: pengese

KPA i ankohet amerikanëve: SPAK nuk po respekton afatet procedurale në...

Përmes një letre drejtues zyrës së OPDAT, kryetarja e Kolegjit të Posaccëm të Apelit, Albana Shtylla, ankohet për procedimet penale ndaj gjyqtarëve të Kolegjit...

Korrupsioni në Ballkan vë në rrezik anëtarësimin në BE

Udhëheqësit e Bashkimit evropian do të takohen gjatë javëve të ardhshme për të diskutuar edhe një herë mbi aspiratat e ngecura të vendeve të...

OKB: Covid-19 të mos bëhet pengesë për luftën kundër terrorizmit

Masat e miratuara nga shtetet për frenimin e përhapjes së Covid-19, të tilla si kufizimet në qarkullim, vazhdojnë të komplikojnë veprimtarinë e terroristëve dhe...

Gjuha shqipe “pengesë” në Këshillin Gjyqësor, shqiptarët distancohen nga kreu i...

Anëtarët shqiptarë të Këshillit Gjyqësor distancohen nga deklarata e kryetarit Kire Zdravev se zbatimi i shqipes në gjyqësor zvarrit procedurat. Sipas tyre, Zdravev ka...
SiteLock