Sunday, November 27, 2022
Home Tags Penalizime

Tag: penalizime

Gjoba të reja për shoferët/ Ja çfarë parashikon kodi i ri...

Nëse jeni duke përdorur celular apo ndonjë pajisje tjetër gjatë drejtimit të mjetit si dhe sinjalizoni në mënyrë agresive me drita makinën përpara ju...
SiteLock