Friday, March 24, 2023
Home Tags Optimizmi

Tag: optimizmi

Optimizmi, mënyra më praktike për të pasur një shëndet më të...

Një studim i madh vëzhgues, i publikuar në revistën “JAMA Network Open”, zbuloi një lidhje mes optimizmit dhe uljes së rrezikut për atak kardiak...

Njerëzit që vonohen janë më të suksesshëm dhe më kreativ

Shkenca u del në mbrojtje personave që vonohen duke argumentuar se ata kanë më shumë gjëra në mendje, janë më kreativë dhe të suksesshëm...
SiteLock