Thursday, June 30, 2022
Home Tags Ngrohje

Tag: ngrohje

Protesta para Ministrisë së Arsimit/ Aktivistët me ngrohëse në duar: Koha...

Me disa ngrohëse në duar, disa të rinj të 'Qëndresës Qytetare' po protestojnë pranë Ministrisë së Arsimit për mungesën e sistemit të ngrohjes në...

2020-a viti më i nxehtë, ekspertët thirrje për shmangien e ndryshimeve...

Pas një dimri dhe vjeshte jashtëzakonisht të ngrohtë në Evropë, kontinenti gjate 2020 përjetoi vitin e tij më të nxehtë. Arktiku po ashtu pësoi...
SiteLock