Monday, August 15, 2022
Home Tags Mas

Tag: mas

Policia e Kosovës: Zbatojini masat antiCOVID, nga sot do të ketë...

Pas rritjes së rasteve të të prekurve me COVID-19 dhe pas masave të reja të ndërmarra nga institucionet e vendit edhe Policia e Kosovës...

Udhëzimi i ri/ MAS: Ja si do plotësohen kuotat e lira...

Ministria e Arsimit ka vendosur t’ua shtrëngojë pak “lakun” universiteteve me pranimet e reja. Përshtatja e kuotave ose më saktë shpërndarja e atyre që...
SiteLock