Home Tags Mark mrku

Tag: mark mrku

Mark Marku iku, po “merkato” e opozitës nuk është mbyllur, priten...

Mark Marku i ka dhënë një tjetër goditje sot opozitës, po pse jo dhe mentalitetit të kalbëzuar të kësaj shoqërie. Pas lëvizjes që bëri...
SiteLock