Home Tags Lligj

Tag: lligj

Situata e COVID-19, Greqia del me njoftimin më të fundit

Autoriteti Helenik i Aviacionit Civil zgjati një seri kufizimesh të NOTAMS, duke përfshirë pezullimin e shërbimeve midis Greqisë dhe Turqisë dhe midis Greqisë dhe...
SiteLock