Home Tags Furnizimi me uje

Tag: furnizimi me uje

Helmimi i qytetarëve të Krujës nga uji, Prefekti i Durrësit: 5...

Prefekti i Durrësit Roland Nasto, në një bisede telefonike me Report Tv tha se "përgjigjet e analizave do të dalin sot në mesditë nga...

Qeveria kërkon një hua rekord prej 725 milionë USD nga Banka...

Qeveria shqiptare ka dorëzuar pranë Bankës Botërore një projekt lidhur me programin Kombëtar të furnizimit me ujë dhe kanalizimet duke kërkuar financim në vlerën...
SiteLock