Monday, August 15, 2022
Home Tags Fizioterapi

Tag: fizioterapi

Jeni të prekur me Covid-19 dhe i keni mushkëritë e ngarkuara?...

Fizioterapisti, Erion Hiluku, ka dhënë rekomandime të fizioterapisë respiratore dhe ushtrimeve fizike për personat e prekur nga Covid-19. Ai ka një ushtrim me anë të...
SiteLock