Tuesday, March 21, 2023
Home Tags Fiqiri xibri

Tag: fiqiri xibri

Hej njerëz COVID – 19 është një mashtrim i madh, infektohen...

Nga Fiqiri Xibri Ju lutemi mendoni një herë me qetësi dhe me mirëkuptim për virusin CORONA: Ne jemi 7.500.000.000 (7,5 miliardë) njerëz në botë. 650.000 njerëz...
SiteLock