Friday, March 31, 2023
Home Tags Festa e Vatres

Tag: Festa e Vatres

Festa e Vatrës, Nunci Apostolik vjen në Durrës

Famullia “Sh.Dominiku” dhe Vatra Biblike Katolike, organizojnë sipas nismës së Atit të Shënjtë, Papa Françesku, më 26 janar 2020, në qytetin e Durrësit, “E...
SiteLock