Saturday, March 25, 2023
Home Tags Fatkeqesi

Tag: fatkeqesi

OKB: Fatkeqësitë e motit vranë 2 milionë njerëz në 50 vjet

Më shumë se 2 milionë njerëz kanë humbur jetën si pasojë e fatkeqësive të nxitura nga ndryshimet klimatike, në 50 vitet e fundit, tha...

Qasja e grekëve të lashtë ndaj rrezikut, dhe mësimet që mund...

Nga Joshua P.Nudell Shumë nga ne përballen çdo ditë me rreziqe të mëdha dhe të vogla. Por Covid-19, na ka bërë më të vetëdijshëm se si të mendojmë për ndërmarrjen e rreziqeve. Që nga fillimi i pandemisë, njerëzit janë...
SiteLock