Sunday, April 2, 2023
Home Tags Fasada

Tag: fasada

Rikonstruksion i fasadave dhe risistemim i hapësirave të brendshme

Fondi Shqiptar i Zhvillimit nëpërmjet një njoftimi në faqen zyrtare ka bërë me dije se pas fasadave në Vlorë, vijon rikonstruksioni i fasadave në...
SiteLock