Wednesday, March 29, 2023
Home Tags Fakte jetesore

Tag: fakte jetesore

Frida Kahlo, jeta e artistes feministe

Frida Kahlo njihet si një nga figurat që përjetoi më tepër drama dhe probleme në jetën e saj. Në këtë artikull po rendisim disa fakte...

Disa fakte rreth autorit që preferonte macet në vend të njerëzve

Charles Bukowski është një nga autorët më të diskutuar përpos aftësisë së tij si shkrimtar, edhe për jetën dhe tiparet e karakterit të tij. Ja disa...
SiteLock