Friday, March 31, 2023
Home Tags FAB

Tag: FAB

Piktori Shpëtim Kërçova ekspozitë në galerinë FAB, një përmbledhje veprash të...

“Dogs/ Roses/Swimmers and Painters/ Amongst the Foliage” titullohet ekspozita personale e piktorit Shpëtim Kërçova, që u çel në galerinë e artit FAB pranë Universitetit...

Hapet ekspozita më e veçantë “Cov-19 Finding Inspiratin”, me diplomat e...

Ekspozita “Cov-19 Finding Inspiratin” vjen me punime në pikturë për artdashësit. Ateliea e Pikturës Monumentale dhe Artit Publik në Fakultetin e Arteve të Bukura...
SiteLock