Wednesday, March 22, 2023
Home Tags Evropian

Tag: evropian

Ndërkombëtarët humbasin durimin: Opozita të kthehet në Kuvend, ‘Zonja e Parë’...

Ndërkombëtarët këmbëngulin se vendi i opozitës është në Kuvend. vendimi për djegien e mandateve është drastik, dhe pengon çeljen e negociatave, mbi të gjitha...
SiteLock