Saturday, March 25, 2023
Home Tags Erresire

Tag: erresire

Më i vështirë edhe se luftat botërore: Ja pse viti 536...

Përkundër Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore dhe sëmundjeve të ndryshme si gripi spanjoll, AIDS-it dhe virusit korona, shkencëtarët vlerësojnë se viti më...

BLACKOUT/ Nëse bota do të zhytej në errësirë

Metrotë janë të mbushura me punëtorë që kthehen në shtëpi, rrugët plot me taksi të verdha dhe makina, ashensorët e rrokaqiejve të mbushur me...
SiteLock