Monday, August 15, 2022
Home Tags Erion Hiluku

Tag: Erion Hiluku

Po bëhet gjithnjë e më vonë

Nga Erion Hiluku Në vendin tonë anakronik para pak vitesh bëhesha edhe pjesë e debateve. Nuk shkruaj tani, as për pandeminë, për sistemin shëndetësor jo e...

Jeni të prekur me Covid-19 dhe i keni mushkëritë e ngarkuara?...

Fizioterapisti, Erion Hiluku, ka dhënë rekomandime të fizioterapisë respiratore dhe ushtrimeve fizike për personat e prekur nga Covid-19. Ai ka një ushtrim me anë të...
SiteLock