Tuesday, March 21, 2023
Home Tags Eric trump

Tag: eric trump

Një Trump bie, një tjetër ngrihet

Kohët e fundit është folur kaq shumë për zgjedhjet presidenciale të SHBA-së dhe pas fitores së Biden, u mendua se nuk do të dëgjohej...
SiteLock