Home Tags Energji

Tag: energji

Kryeministri Rama gjatë inspektimit të rrjetit të gazit: Po përgatitemi për...

Kryeministri Edi Rama ishte sot i pranishëm në ndërmarrjen e re të Mirëmbajtjes së Rrjetit të Gazit në Fier, e cila është ndërtuar sipas...

Çfarë po ndodh? Gjysma e vendit mbetet në errësirë, reagon me...

Gjysma e vendit ditën e sotme është pa energji elektrike, Sipas OSHEE kjo ka ndodhur për shkak të një avarie në sistemin e transmetimit. Nisur...

Durrës, 6 dhe 7 tetor 2020, takim ndërkombëtar, projekti evropian BLUE...

LAB (laboratorët) kanë objektiv të eksplorojnë mundësinë e zbatimit dhe zhvillim impiantesh për shfrytëzimin e energjisë detare të rinovueshme në 5 qytete bregdetare të...

3 projekte të reja për energjinë! Nga rrjeti kombëtar për makinat...

Shqipëria po tenton të ndërmarrë disa hapa të mëtejshme në drejtim të aplikimit të energjisë së rinovueshme, që mundëson jo vetëm një energji më...

Arsyen përse ndiheni gjatë të gjithë ditës të lodhur, mund ta...

Nëse kohët e fundit nuk mund të bëni asgjë për shkak se nuk keni energji me siguri arsyen do ta gjeni  më poshtë. Njëri nga këta faktorë...
SiteLock