Tuesday, October 4, 2022
Home Tags Diplomacia

Tag: diplomacia

‘Rigjenerimi’ i diplomacisë

Në vitet e fundit, pozita ndërkombëtare e Kosovës është dëmtuar në masë të madhe dhe rimëkëmbja e kësaj pozite duhet të jetë prioritet i...
SiteLock