Home Tags Dekor

Tag: dekor

Një familje në Australi kthen lëkurën e qenit të ngordhur në...

Pasi qeni i dashur e një familjeje ngordhi, ata gjetën një mënyrë unike për ta kujtuar atë pasi ata punësuan kompaninë australiane Chimera Taxidermy...

E thotë shkenca: Ata që bëjnë pemën e Krishtlindjes para kohe...

Nëse mendoni se dekorimi i pemës së Krishtlindjes është një argëtim si çdo tjetër, bëhuni gati të ndryshoni mendje. Krishtlindja dhe e gjithë periudha që...

Shihni çfarë po ndodh në zyrën e re të Joe Biden,...

Joe Biden tashmë i ka dhënë një ndryshim zyrës Ovale. Presidenti zbuloi dekorin e tij të ri të mërkurën ndërsa ftoi gazetarët ta shikonin atë...
SiteLock