Tuesday, October 4, 2022
Home Tags Ambasadat

Tag: ambasadat

Shqiptarët e mbetur jashtë, Ministria e Jashtme: Ja numrat e emergjencës...

Për shkak të situatës së krijuar nga COVID-19 dhe masave që shtetet kanë marrë për parandalimin e këtij virusi, duke bllokuar kufijtë ajrorë dhe...

‘Rigjenerimi’ i diplomacisë

Në vitet e fundit, pozita ndërkombëtare e Kosovës është dëmtuar në masë të madhe dhe rimëkëmbja e kësaj pozite duhet të jetë prioritet i...
SiteLock