Sunday, April 2, 2023
Home Tags Aforizma

Tag: aforizma

Aforizma për paranë dhe jetën: Të varfrit i mungojnë shumë gjëra...

• Pasuria i ngjan ujit të detit: sa më tepër të pish, aq më shumë të merr etja. • Paratë dhe koha janë barrët më...

Marcel Proust: Bota nuk u krijua një herë, por sa herë...

Aforizma nga Marcel Proust Ne duhet të jemi mirënjohës ndaj njerëzve që na bëjnë të lumtur. Ata janë kopshtarët e zhytur në mundime dhe mendime,...

Aforizma nga shkrimtari italian Aprile

Pino Aprile lindi më 1950 në Gioia del Colle, Itali. Ai është shkrimtar dhe gazetar. Gjeni më poshtë disa thënie të tij të mençura: Inteligjenca vepron...
SiteLock